Jövőre....

2009.11.05. 11:47

2010. április 29-én  túl kéne már lenni néhány dolgon. Addigra már biztosan többet fogunk tudni, hogy megépül e Szombathelyen a villamosvonal, amiért jövő héten utazok le Savariába, hogy elkezdjük a vonalbejárást, megnézzük hol legyenek a megállk, a forgalmi telep, illetve, hogy Rum vagy Ikervár irányába menjen e tovább az országon belül, mert ugye a másik végállomás Ausztriában lesz, Felsőpulyán. A Keszthely - Hévíz villamosvonalban már alíg látok relációt, bár április végén úgyis választások lesznek, ki tudja, hogy a helyi pártok mit ígérnek majd! :-)   (mindenesetre ki lettek dolgozva az üzemeltetési dolgok)

Várhatóan MRW barátommal is befutunk, ha kell készítünk még botrány videót, amit még azért lehet gyakorolnunk, de ha ez kell a Hip-Hop kultúrához, akkor legyen! :-)

Remélem a saját zenéimmel én is ismertebb leszek, bár az a fajta zene, amit játszok - IDM és glitch-es ambient - meglehetősen rétegzene.  De remélem azért lesz még néhány fellépésem a jövőben is:-)

Párommal is tavasz - nyár körülre időzítjük az esküvőt, s ki tudja, lehet, hogy pont április 29.-ikén lesz az a bizonyos nap, amikor egybekelünk. Soha nem lehet tudni ;-)

Azt nem tudom, hogy ugyan itt fogok/fogunk e lakni, vagy vhol egészen máshol, mindenesetre szeretek itt a XII.-ik kerületben lakni, de egy albérlet nem lehet életcél, főleg ha már gyerkben is gondolkodunk.

Nem vagyok jövőbelátó, nem tudom, hogy mi fog ebből megvalósulni, mi nem, de ha esetleg a Próféciák beindulnak, s az Apokalipszis lovasai és a Rock Apostolai is megindulnak felém, hát jöjjenek! Majd kinevetem a világvégét szépen, mert mindig én nevetek a végén! :-D

További jövősztorikért katt: http://ajovoemlekei.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://uezbeck.blog.hu/api/trackback/id/tr311502106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása