Ma fotóztam a Nyóckerben :-)

2009.10.26. 17:22

Van egy rapper barátom, MRW néven nyomja az utca üzenetét.  Kitalálta, hogy a mai aktuális politikai és feszült társadalmi helyzetben kéne forgatni a belváros mélyén egy kérdez-felelek videót, amiben a mai problémákról beszél, természetesen kőkeményen, szókimondóan.

MRW videó

   Blahától indultunk be, előszőr fotózni a videóba való vágóképekhez, először a Telekiig be villamosoztunk, majd a Dobozi utcától készítettünk pár fotót. Utána a Lujza utcán indultunk el. Mikor a Magdolna - Lujza sarkára értünk, s feltűnt a sok cigány ember, elmesélte, hogy pár hónapja látott itt egy érdekes esetet:

Futott egy közép korú cigány ember, s ordibált, hogy 'SEGÍTSÉG", mire utána rohant 3 nagydarab cigány, egyik kezében szamurály karddal. 

Itt meg is kért, hogy tegyem el jó mélyre a gépet. Még szerencse, hogy a hátitáskámban meg a MacBook-om pihent, volt párszázezer forintnyi cucc nálam. 
 

Ezek után kinéztünk a Kálváriára, majd a Baross utca egyik részén elkezdtük a riportot. Mivel én enyhén raccsolok, de csak ketten voltunk, rám hárult a kérdező szerepe. :-) 

Ezek után fotóztunk még egy párat a Blahán, majd a Keleti érintésével kimentünk trolival a Kossuth térre, hogy a politikai részét ott vegyük fel a videónak, autentikus környezetben :-). 

A videó meglehetősen szókimondo lett (pontosabban csak lesz, mert még össze kell vágnom), de akinek nem inge, ne is vegye magára. Mindenesetre az operatőr nem feltétlenül van azonos véleménnyel a riport alannyal. De az is lehet, hogy igen. De nem mindegy? Én csak kérdeztem :-D 

Majd a videót is közzéteszem, ha kész.

A bejegyzés trackback címe:

https://uezbeck.blog.hu/api/trackback/id/tr921476744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása