Valami elkezdődött

2009.10.12. 13:44

A mai nap egy tök átlagosnak indult. Annyi volt a pláne, hogy elkezdett szakadni az eső, amint indultam a villamosal (1357-essel álltam ki) Kelenföldről. A Csóka utcánál felszállt egy állandó utasom, aki szintén a Vállalatnál dolgozik. Szóltam neki, hogy ez az utolsó hét, amikor eme kocsiszíni menettel el tud jutni a Moszka térre. 

Jászain már szakadt az eső, de azért teltek a körök - 11 volt összesen ma-. Majd 10 körül előbb a Havas utcánál megjelentek az egyik vasútépítő kft emberei, akik elkezdték marni a nagypanelek mellett az aszfaltot. Még nem zavartáka  forgalmunkat, gondolom így gyorsabban haladnak majd a vágányzár idején. Közben láttam, hogy megjelentek a Fővám téri alagútban a plafontapasztók, akik a vezetéket húzzák ki a sínek felett:-). 11 előtt meg a Lánchí aluljárójában szemléztek öltönyös úriemberek, gondolom nézegették a pályát, majd a következő, uccsó kanyaromban az aluljáró Roosevelt téri felénél már kezdték is kiszedni az aszfaltot a sínek között, ahol 5 km/ó-val száguldunk.

Csak ki ne döljenek így a sínek még ezen a héten :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://uezbeck.blog.hu/api/trackback/id/tr271444937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása