Szeptember 30

2009.09.30. 14:37

Ma beszétem a követségiekkel. Nem fogom elvállalni a melót, mert egyrészt külön bt.-t kéne alapaítanom hozzá, s jóval kevesebbet kapnék a melóért, mint a villamosvezetésért kapok. Most ebben a hülye helyzetben inkább nem is mocorgok, úgyhogy így jó minden, ahogy van. Még! :-D


Hétvégére egy kis érdekesség: a 2es villamosok nem tudnak a Margit híd lezárása végett kiállni Kelenföldről (mert most kötik be a vágányokat), ezért a Lánchíd aluljárójában fognak este "pihenni" az Ipari Csuklósok. Remélem a graffitisek nem találják meg maguknak, mert az az alagút tele van graffitizve - bár azok egész igényesek még, nem csak egyszerű tag-ek. Bár biztos oda lesz rendelve egy-két váltóőr arra az időre. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://uezbeck.blog.hu/api/trackback/id/tr451418116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása